Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de coulis de tomates en conserve
- 2 gousses d'ail
-
2
c. à café de paprika doux
lub 2 c. à café de pâte de piment - 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de thon frais, coupé en morceaux (3 x 3 cm)
- 6 brins de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de poisson
45min
Marmites de la mer
45min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Tajine de poissons au curry
55 min
Poisson au curry
55 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Blanquette de cabillaud
55 min
Merlu à la galicienne
45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cari poisson
35min
Osso-buco de cabillaud
45min