
Urządzenia i Akcesoria
Œuf en cocotte de tomate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de persil frais, équeutés6 brins
-
d'ail1 gousse
-
de coriandre fraîche6 brins
-
de riz50 g
-
tomates assez grosses6
-
d'huile d'olive20 g
-
d'eau120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
œufs moyens (53-63 g) blancs et jaunes séparés6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186.5 kcal /
782.2 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja