Œuf en cocotte de tomate

Œuf en cocotte de tomate

3.2 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 6 brins de persil frais, équeutés
  • 1 gousse d'ail
  • 6 brins de coriandre fraîche
  • 50 g de riz
  • 6 tomates assez grosses
  • 20 g d'huile d'olive
  • 120 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 œufs moyens (53-63 g) blancs et jaunes séparés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.7 g
Kalorie 782.2 kJ / 186.5 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...