Lasagne au merlu, légumes et champignons

Lasagne au merlu, légumes et champignons

3.7 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'eau
    100 g
  • de carottes coupées en julienne
    400 g
  • de poireaux coupés en julienne
    300 g
  • de lait
    500 g
  • de farine de blé
    15 g
  • de filets de merlu coupés en lanières
    600 g
  • de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
    1 paquet
  • de fromage râpé
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 348.3 kcal / 1456.3 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...