Lasagne au merlu, légumes et champignons

Lasagne au merlu, légumes et champignons

3.7 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 30 g de beurre
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'eau
  • 400 g de carottes coupées en julienne
  • 300 g de poireaux coupés en julienne
  • 500 g de lait
  • 15 g de farine de blé
  • 600 g de filets de merlu coupés en lanières
  • 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
  • 100 g de fromage râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 29.5 g
Kalorie 1456.3 kJ / 348.3 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...