Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes

Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes

3.7 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de carottes coupées en fines rondelles
    100 g
  • de haricots verts plats frais coupés en biseau
    100 g
  • de chou-fleur de Bretagne, détaillé en bouquets
    100 g
  • noix de saint-jacques, avec corail
    12
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • d'aneth frais
    2 brins
  • de fleur de sel
    1 c. à café
  • d'estragon frais effeuillés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 170 kcal / 714 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...