
Urządzenia i Akcesoria
Calamar à la piperade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
œufs6
-
de sel à ajuster en fonction des goûts5 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
d'ail1 gousse
-
d'oignons100 g
-
de poivrons rouges coupés en quatre et épépinées200 g
-
de tomates épépinées400 g
-
de piment d'Espelette3 pincées
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier frais1
-
d'huile d'olive30 g
-
d'anneaux de calamar600 g
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
335 kcal /
1400 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade Sud-Ouest
10 Przepisów
Francja
Francja