Calamar à la piperade

Calamar à la piperade

3.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignons
    100 g
  • de poivrons rouges coupés en quatre et épépinées
    200 g
  • de tomates épépinées
    400 g
  • de piment d'Espelette
    3 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier frais
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'anneaux de calamar
    600 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 335 kcal / 1400 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...