Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Sformatini ai porri
55min
Flan al salmone affumicato
45min
Tartine tonno e ceci
30 Min