Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini ai porri
55 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Cotechino alla Wellington
6h
Salame di patate e tonno
6h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min