Crostata con datterini in agrodolce

Crostata con datterini in agrodolce

4.2 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

Pasta brisée
  • 150 g farina
  • 75 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 300 g di ricotta di pecora
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di burro
  • 300 g di pomodorini datterino, in quarti
  • 3 cucchiai di aceto balsamico
  • 50 g zucchero
Terminare la preparazione
  • farina q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.9 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...