Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (opcjonalnie)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Białko
- 43.4 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Sformato di baccalà
3h 30min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6u. 25min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Brodetto di Fano
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.