Wersje kompatybilne
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 fette di bresaola sottili
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2599 kJ / 621 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 53.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Palline al prosciutto
1j 30 menit
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1j 30 menit
Aperitivo alla fragola
15min
Bicchierini capresi
30 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1j 30 menit
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bignè con tre mousse
2j