
Urządzenia i Akcesoria
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
Pasta sfoglia veloce
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
90 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
farina tipo 00 q.b.
Ripieno
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di zucca a dadini (2x2 cm)
-
40 g di speck a cubetti
-
1 uovo sbattuto
-
glassa di aceto balsamico q.b. per servire
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
142 kcal /
594 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fine anno
10 Przepisów
Włochy
Włochy