Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante

Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante

3.9 95 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di tranci di salmone fresco pulito
  • 20 g di succo di lime spremuto fresco e filtrato
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaio di curry in polvere
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 120 g di yogurt bianco non zuccherato
  • olio di semi di arachide
  • 80 g di porro a rondelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 2681 mg
Białko 135.8 g
Kalorie 5117 kJ / 1223 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 77.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...