Wersje kompatybilne
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di pepe verde in grani in salamoia + q.b.
- 5 g di pepe rosa in grani + q.b.
- 5 g di pepe bianco in grani + q.b.
- 1000 g di acqua
- 100 g di cavolo viola, le cimette
- 100 g di cavolo bianco, le cimette
- 100 g di cavolo verde, le cimette
- 200 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Spinaci al burro
30 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3h 45min
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 min
Contorno di spinaci
25 min