Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa al mango
- 250 g di polpa di mango a pezzi
- 15 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 25 g di miele
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
Cottura a vapore
- 3 zucchine a rondelle (spessore 2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 200 g di code di mazzancolle pulite
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min