Tartine tonno e ceci

Tartine tonno e ceci

4.3 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • ½ peperoncino
  • 1 pizzico di origano secco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 50 g di acqua
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 8 fette di pane bianco per tramezzini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.3 g
Kalorie 1243 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 33.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...