Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons

Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons

4.1 205 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • de lardons fumés
    140 g
  • de champignons frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles
    250 - 300 g
  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers
    170 - 200 g
    170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers
  • de viande de lapin, en morceaux (râbles, cuisses et épaule (6 morceaux))
    800 - 1000 g
  • de cidre brut
    400 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes
    ½ cube
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
  • de farine de blé
    35 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419.8 kcal / 1749 kJ
Białko 32.7 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 564 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...