Porc aux lentilles
TM6

Porc aux lentilles

4.2 (167 ocen)

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 140 g d'oignon, coupé en morceaux
  • 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
  • 250 g de lentilles vertes sèches
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4221.3 kJ / 1006.8 kcal
Białko
75 g
Węglowodany
85.3 g
Tłuszcz
33.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
32.8 g
Sód
574.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy