Porc aux lentilles

Porc aux lentilles

4.2 172 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    140 g
  • d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
    500 g
  • de lentilles vertes sèches
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1006.8 kcal / 4221.3 kJ
Białko 75 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 85.3 g
Błonnik 32.8 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 574.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...