
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
400 g kaszy jaglanej
-
875 g wody
-
35 g oleju
-
1 - 1 ¼ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
300 kcal /
1258.3 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
45.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
408.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy jaglanej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45min
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
45min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min