Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
400 g kaszy jaglanej
-
875 g wody
-
35 g oleju
-
1 - 1 ¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
408.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1258.3 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min