Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Zoodles
-
carrots medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed12 oz
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width12 oz
Ginger Chicken
-
sugar1 oz
-
corn starch1 tbsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
tahini1 oz
-
soy sauce3 oz
-
dried red chili flakes to taste1 - 2 tsp
-
chicken thighs, skinless, boneless organic, cut into pieces (2 in.)21 oz
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water35 oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro chopped, to garnish
-
green onions thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1547.6 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1716.6 kJ /
410.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.