
Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Zoodles
-
carrots medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed12 oz
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width12 oz
Ginger Chicken
-
sugar1 oz
-
corn starch1 tbsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
tahini1 oz
-
soy sauce3 oz
-
dried red chili flakes to taste1 - 2 tsp
-
chicken thighs, skinless, boneless organic, cut into pieces (2 in.)21 oz
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water35 oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro chopped, to garnish
-
green onions thinly sliced, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
410.3 kcal /
1716.6 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
1547.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Apple Onion Tea
15 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Guacamole
5 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min