Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
TM6 TM5 TM31

Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

3.9 ( 37 ocen )

Składniki

  • 600 g d'asperges blanches coupées en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
  • 50 g de crème liquide légère
    lub 50 g de lait demi-écrémé
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
68 kcal / 283 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy