Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
TM5 TM31 TM6

Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

3.9 (36 ocen)

Składniki

  • 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
  • 50 g de crème liquide légère
    lub 50 g de lait demi-écrémé
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
283 kJ / 68 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy