Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20min
Sauce à l'oseille
25min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Rillettes de lapin
12 godz.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Sauce à l'oseille
35min
Sauce périgourdine
35min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Asperges sauce mousseline
1h
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min