![Sauce gribiche Sauce gribiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91EC47BD-B8F0-4CE4-9919-ADE0C123AA62/Derivates/a8e1eea5-408b-44c4-9f41-c076684e619e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à l'oseille
25 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Pâté de campagne
48h
Beurre d'escargot
10 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau au xérès
25 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min