Velouté d'asperge au cerfeuil

Velouté d'asperge au cerfeuil

4.5 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon nouveau avec la tige
    50 g
  • de beurre doux
    10 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de cerfeuil frais
    10 g
  • d'asperges vertes coupées en tronçons
    500 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de crème liquide légère
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 106 kcal / 442 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...