
Urządzenia i Akcesoria
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
4 portions
Składniki
La veille
-
de haricots blancs secs150 g
-
d'eau450 g
Le potage
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
de chair de potiron coupée en dés700 g
-
d'eau650 g
-
de gros sel gris de préférence1 c. à café
-
feuilles de menthe fraîche20
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1096 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Forme et vitalité
52 Przepisy
Francja
Francja