Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
TM31 TM5

Potage de potiron et haricots blancs à la menthe

4.0 (40 ocen)

Składniki

La veille

  • 150 g de haricots blancs secs
  • 450 g d'eau

Le potage

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 700 g de chair de potiron, coupée en dés
  • 650 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
  • 20 feuilles de menthe fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1096 kJ / 263 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy