Potage de potiron et haricots blancs à la menthe

Potage de potiron et haricots blancs à la menthe

3.9 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs
    150 g
  • d'eau
    450 g
Le potage
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de chair de potiron coupée en dés
    700 g
  • d'eau
    650 g
  • de gros sel gris de préférence
    1 c. à café
  • feuilles de menthe fraîche
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 263 kcal / 1096 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...