Potage de potiron et haricots blancs à la menthe

Potage de potiron et haricots blancs à la menthe

4.0 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
4 portions

Składniki

La veille
  • 150 g de haricots blancs secs
  • 450 g d'eau
Le potage
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 700 g de chair de potiron coupée en dés
  • 650 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel gris de préférence
  • 20 feuilles de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1096 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...