Sauce à l'oseille

Sauce à l'oseille

4.5 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g d'oseille
  • 20 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 885 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...