Urządzenia i Akcesoria
Sauce à l'oseille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
50 g d'échalotes
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g d'oseille
-
20 g de vin blanc
-
150 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
885 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce madère
35 min
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Rillettes de truite
3 godz. 30 min
Céleri rémoulade
10 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Sauce à l'oseille
35 min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce périgourdine
35 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min