Sauce à l'oseille

Sauce à l'oseille

4.5 60 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    50 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • d'oseille
    100 g
  • de vin blanc
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 885 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...