Urządzenia i Akcesoria
Sauce à l'oseille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
50 g d'échalotes
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g d'oseille
-
20 g de vin blanc
-
150 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
885 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min
Terrine de poisson
1 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Sauce bordelaise
45 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce à l'oseille
35 min
Céleri rémoulade
10 min
Coulis de tomates
35 min
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Brandade de morue
24 godz. 35 min
Rognons de veau sauce madère
20 min