Urządzenia i Akcesoria
Sauce à l'oseille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
50 g d'échalotes
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g d'oseille
-
20 g de vin blanc
-
150 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
885 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce à l'oseille
35 min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Céleri rémoulade
10 min
Terrine de poisson
1 godz.
Sauce bordelaise
45 min
Sauce aurore
15 min
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Purée de céleri
25 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min