
Urządzenia i Akcesoria
Sauce à l'oseille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes50 g
-
de beurre coupé en morceaux40 g
-
d'oseille100 g
-
de vin blanc20 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215 kcal /
885 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja