Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
TM5 TM6

Velouté d'endives aux noix de saint-jacques

4.3 (61 ocen)

Składniki

  • 1 oignon
  • 30 g de beurre
  • 2 pincées de sucre
  • 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
  • 700 g d'endives émincées
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 noix de saint-jacques
  • brins de persil frais, ciselés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1700 kJ / 406 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy