Baeckeoffe aux poissons

Baeckeoffe aux poissons

4.7 395 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 140 g d'oignons coupé en deux
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 20 g de beurre
  • 1000 g de pommes de terre
  • 500 g de cabillaud coupé en morceaux (3 cm)
  • 500 g de saumon frais coupé en morceaux (3 cm)
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de vin blanc
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 20 g d'eau
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 dose de safran
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1.3 mg
Białko 37.5 g
Kalorie 2420 kJ / 578.5 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 15.7 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...