
Urządzenia i Akcesoria
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'ail1 gousse
-
mandarines non traitées3
-
de curcuma frais3 cm
-
de beurre20 g
-
de sauté de porc800 g
-
d'huile d'olive20 g
-
d'eau500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de romarin frais effeuillée1 branche
-
de pâtes sèches type farfalle320 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
893.8 kcal /
3737 kJ
Białko
56.8 g
Tłuszcz
48.8 g
Węglowodany
54.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Sód
602 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja