Sauté de porc à la mandarine et au curcuma

Sauté de porc à la mandarine et au curcuma

2.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • mandarines non traitées
    3
    1 orange non traitée
  • de curcuma frais
    3 cm
    1 c. à café de curcuma en poudre
  • de beurre
    20 g
  • de sauté de porc
    800 g
    800 g d'échine de porc, désossée
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de pâtes sèches type farfalle
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 893.8 kcal / 3737 kJ
Białko 56.8 g
Tłuszcz 48.8 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Sód 602 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...