Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tomate, coupée en petits dés
- 2 cives, émincées finement
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ c. à café de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 avocats, mûrs à point
- le jus d'1/2 citron vert
- 30 tomates cocktail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 93.2 kJ / 22.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 41 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Cheesecake au saumon
4h
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Verrine saumon-endive
10 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Verrines printanières
25 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Feuilletés aux olives
40min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min