Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons

Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons

3.3 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de champignons de Paris frais coupés en deux
    100 g de champignons des bois frais, coupés en deux
  • 1 échalote coupée en deux
  • 500 g d'eau
  • 4 c. à soupe de skyr
    4 c. à soupe de crème liquide légère
  • 4 œufs extra-frais, à température ambiante
  • 40 g de mimolette en petits dés
  • sel
  • poivre moulu
  • pain de campagne
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 725 kJ / 173 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...