Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons

Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons

3.3 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    100 g
    100 g de champignons des bois frais, coupés en deux
  • échalote coupée en deux
    1
  • d'eau
    500 g
  • de skyr
    4 c. à soupe
    4 c. à soupe de crème liquide légère
  • œufs extra-frais, à température ambiante
    4
  • de mimolette en petits dés
    40 g
  • sel
  • poivre moulu
  • pain de campagne
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 173 kcal / 725 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...