Gratin de raisin en sabayon

Gratin de raisin en sabayon

3.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de crème liquide entière très froide
  • 4 jaunes d'œufs
  • 100 g de vin blanc liquoreux type coteaux-du-layon
  • 600 g de raisins
  • 80 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 610.5 kJ / 152.8 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...