Saumon sauce gribiche

Saumon sauce gribiche

3.6 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 2 œufs
  • 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de persil frais, équeuté
  • ½ bouquet de cerfeuil frais
  • 20 cornichons au vinaigre
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 70 g d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de câpres en saumure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40 g
Kalorie 2295 kJ / 551 kcal
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...