Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices

Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices

4.8 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de pain d'épices sans la croûte
    3 tranches
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • pommes détaillées en dés
    2
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de raisins secs
    20 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de foie gras de canard cru coupé en escalopes fines
    130 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...