
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de figues
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
de beurre doux pour les ramequins10 g
-
jaunes d'œufs4
-
de marsala liquoreux aux amandes2 c. à soupe
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de cassonade60 g
-
de fécule de maïs1 c. à soupe
-
figues fraîches coupées en quatre12
-
de cannelle en poudre6 pincées
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
282 kcal /
1180 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts aux fruits
10 Przepisów
Francja
Francja