Gratin de figues

Gratin de figues

4.2 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 10 g de beurre doux pour les ramequins
  • 4 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de cassonade
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 12 figues fraîches coupées en quatre
  • 6 pincées de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 4 g
Kalorie 1180 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...