Gratin de figues

Gratin de figues

4.1 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • de beurre doux pour les ramequins
    10 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • de marsala liquoreux aux amandes
    2 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de cassonade
    60 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • figues fraîches coupées en quatre
    12
  • de cannelle en poudre
    6 pincées

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 282 kcal / 1180 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...