
Wersje kompatybilne
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La panacotta
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 300 g de bisque de homard en conserve
- 1 pincée de paprika doux
Le dressage
- ½ pomme granny-smith épluchée et coupée en petits dés
- 100 g de pinces de crabe cuites décortiquées
- 15 g de roquette ciselée
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 155 kcal / 645 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Błonnik
- 0.3 g