Terrine de poissons aux légumes

Terrine de poissons aux légumes

3.6 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de haricots verts frais détaillés en dés
    150 g
  • de carotte détaillée en dés
    110 g
  • de filet de saumon frais, paré et désarêté
    150 g
  • de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poisson blanc sans arêtes (merlu, merlan...), coupé en morceaux
    700 g
  • blancs d'œufs
    2
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g
  • de cerfeuil frais ciselés
    4 brins
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 219.9 kcal / 920 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 536 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...