Maquereaux au vin blanc

Maquereaux au vin blanc

3.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
    8 filets
  • de gros sel
    100 g
  • oignons nouveaux coupés en rondelles
    2
  • de carotte coupée en rondelles
    100 g
  • d'eau
    250 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de vin blanc sec
    400 g
  • de vinaigre de vin blanc
    5 g
  • étoile de badiane
    1
  • de graines de coriandre
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 203.3 kcal / 847.5 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 295.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...