
Urządzenia i Akcesoria
Maquereaux au vin blanc
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
de maquereau frais entiers (4 maquereaux)8 filets
-
de gros sel100 g
-
oignons nouveaux coupés en rondelles2
-
de carotte coupée en rondelles100 g
-
d'eau250 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de sucre en poudre20 g
-
de vin blanc sec400 g
-
de vinaigre de vin blanc5 g
-
étoile de badiane1
-
de graines de coriandre1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
203.3 kcal /
847.5 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
295.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja