Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod Over Greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets 4-5 oz each4
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Brussels sprouts trimmed8 oz
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced3 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
lemon zest only1
-
toasted pine nuts to garnish4 tbsp
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1091 mg
Białko
28 g
Kalorie
1025 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min