
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod Over Greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets 4-5 oz each4
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Brussels sprouts trimmed8 oz
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced3 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
lemon zest only1
-
toasted pine nuts to garnish4 tbsp
-
lemon wedges, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
245 kcal /
1025 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1091 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon Miso Soup
30 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Broccoli
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min