
Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Fish and Potato Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
clam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1657.5 kJ /
396.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Garam Masala
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Tomato Basil Soup
40 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min