Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Fish and Potato Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
1 ½ tbsp fish stock cubeclam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1657.5 kJ /
396.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Paella
30 min
Steamed Cod Over Greens
40 min