Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
lub 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 156.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min