Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
green onion cut into pieces1
-
zucchini thinly sliced2 oz
-
cherry tomatoes cut in half10
-
fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)5 - 7 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice½ tsp
-
lemon cut into thin rounds¼
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
-
½ oz dried cranberriesraisins½ oz
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pod1
-
salt⅛ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1831 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
2748.5 kJ /
656.9 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Lemon Garlic Chicken
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min