Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
TM6 TM5

Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1 green onion, cut into pieces
  • 2 oz zucchini, thinly sliced
  • 10 cherry tomatoes, cut in half
  • 5 - 7 oz fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • ½ tsp lemon juice
  • ¼ lemon, cut into thin rounds
  • 35 oz water
  • 2 oz long-grain rice
  • ½ oz raisins
    lub ½ oz dried cranberries
  • ½ cinnamon stick
  • 1 green cardamom pod
  • ⅛ tsp salt
  • ¼ tsp ground turmeric

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2748.5 kJ / 656.9 kcal
Białko
46.4 g
Węglowodany
68.4 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1831 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy