Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
green onion cut into pieces1
-
zucchini thinly sliced2 oz
-
cherry tomatoes cut in half10
-
fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)5 - 7 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice½ tsp
-
lemon cut into thin rounds¼
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
-
½ oz dried cranberriesraisins½ oz
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pod1
-
salt⅛ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1831 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
2748.5 kJ /
656.9 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Steamed Rice
25 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Broccoli
25 min
Ground Beef Taco Filling
25 min