
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
green onion cut into pieces1
-
zucchini thinly sliced2 oz
-
cherry tomatoes cut in half10
-
fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)5 - 7 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice½ tsp
-
lemon cut into thin rounds¼
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
-
raisins½ oz
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pod1
-
salt⅛ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
656.9 kcal /
2748.5 kJ
Białko
46.4 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
68.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
1831 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Rice
25min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Steamed Cod Over Greens
40min
Basic Soup Purée
45min