Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
green onion cut into pieces1
-
zucchini thinly sliced2 oz
-
cherry tomatoes cut in half10
-
fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)5 - 7 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice½ tsp
-
lemon cut into thin rounds¼
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
-
½ oz dried cranberriesraisins½ oz
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pod1
-
salt⅛ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1831 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
2748.5 kJ /
656.9 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Steamed Rice
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Beef Stroganoff
40 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Broccoli
25 min
Basic Soup Purée
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min