Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Risotto au potimarron
1小时
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2小时 25 分钟
Gratin de blettes
1小时
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte de Pâques
1小时 35 分钟
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min