
Urządzenia i Akcesoria
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
courges butternut2
-
d'huile d'olive6 c. à soupe
-
de garam masala en poudre2 c. à soupe
-
gousse d'ail1
-
oignon rouge coupé en quatre1
-
de quinoa à cuire, rincé100 g
-
de bouillon de légumes200 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
fromage de chèvre en bûche coupé en tranches1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
487 kcal /
2029 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°13
66 Przepisów
Francja
Francja