Gratin de butternut et polenta au comté

Gratin de butternut et polenta au comté

2.9 53 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • de courge butternut en cubes
    600 g
  • de boisson végétale à l'amande
    500 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 - 3 pincées
  • de polenta
    125 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • de comté râpé
    100 g
  • noix de beurre
    1
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 379 kcal / 1394 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...