Gratin de butternut et polenta au comté

Gratin de butternut et polenta au comté

2.9 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 600 g de courge butternut en cubes
  • 500 g de boisson végétale à l'amande
  • 50 g de fécule de maïs
  • 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 125 g de polenta
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 100 g de comté râpé
  • 1 noix de beurre
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1394 kJ / 379 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...