Tourtes au porc et champignons

Tourtes au porc et champignons

3.9 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • échalotes pelées et coupées en quatre
    2
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • d'échine de porc, désossée coupée en cubes de 3 cm de côté
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de porto rouge
    2 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais émincés
    500 g
  • de persil frais haché
    2 c. à soupe
  • de pâte brisée maison
    150 g
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 604 kcal / 2522 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...