
Urządzenia i Akcesoria
Mock Fin Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought30 g
-
chicken fillets cut in thin strips300 g
-
dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips20 g
-
dried scallops soaked to soften, smashed to shred30 g
-
cornflour (starch)4 tbsp
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips4
-
glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips80 g
-
light soy sauce20 g
-
white pepper powder2 pinches
-
dark soy sauce10 g
-
eggs lightly beaten2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)1 tbsp
-
toasted sesame oil1 - 2 tsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
129 kcal /
539 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
127 mg