Mock Fin Soup

Mock Fin Soup

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • water
    800 g
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    30 g
  • chicken fillets cut in thin strips
    300 g
  • dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    20 g
  • dried scallops soaked to soften, smashed to shred
    30 g
  • cornflour (starch)
    4 tbsp
    4 tbsp water chestnut flour
  • dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    4
  • glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips
    80 g
  • light soy sauce
    20 g
  • white pepper powder
    2 pinches
  • dark soy sauce
    10 g
  • eggs lightly beaten
    2
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)
    1 tbsp
  • toasted sesame oil
    1 - 2 tsp
  • black vinegar
    1 - 2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 129 kcal / 539 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 127 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...