Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
lub 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 127 mg
Alternatywne przepisy
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min