Urządzenia i Akcesoria
Korean Ginseng Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcjonalnie)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
105 g
Kalorie
4523 kJ /
1081 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min