
Urządzenia i Akcesoria
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
126 kcal /
527 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
515 mg