Papillote d'églefin sauce satay
TM6 TM5

Papillote d'églefin sauce satay

3.3 (16 ocen)

Składniki

  • 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
  • 1 c. à café cassonade
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de piment
  • 50 g de crème de coco
  • 1 pincée de curry en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 15 g de sauce de soja
  • 1 cm de gingembre frais
  • 200 g de pousses de bambou en conserve
  • 1 œuf
  • 4 filets d'églefin, surgelés, préalablement décongelés
  • 250 g de riz thaï
  • 1200 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1849.3 kJ / 438.3 kcal
Białko
30.8 g
Węglowodany
52.3 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
591.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy