Papillote d'églefin sauce satay

Papillote d'églefin sauce satay

3.4 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
  • 1 c. à café cassonade
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de piment
  • 50 g de crème de coco
  • 1 pincée de curry en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 15 g de sauce de soja
  • 1 cm gingembres frais
  • 200 g de pousses de bambou en conserve
  • 1 œuf
  • 4 filets d'églefin surgelés, préalablement décongelés
  • 250 g de riz thaï
  • 1200 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 591.8 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 1849.3 kJ / 438.3 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 52.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...