Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings

Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings

4.0 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et 1 c. à soupe
    60 g
  • d'eau
    1130 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de panais coupés en morceaux
    300 g
  • de poireau émincé
    50 g
  • de pain dur
    30 g
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • de persil frais, équeuté (garder les tiges)
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche équeuté (garder les tiges)
    ½ bouquet
  • de viande de porc hachée
    170 g
  • œuf
    1
  • de sauce de soja
    50 g
  • de mirin
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 307.5 kcal / 1290.5 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1052.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...