Tiella barese

Tiella barese

3.8 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 2 spicchi di aglio privati del germe centrale
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 350 g di patate pelate e a dadini (1x1 cm)
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g di pecorino grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2.7 mg
Białko 35.6 g
Kalorie 3083.6 kJ / 737 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 89.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...