Tiella barese
TM5 TM31

Tiella barese

3.8 (28 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
    lub 20 g di pecorino grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3083.6 kJ / 737 kcal
Białko
35.6 g
Węglowodany
89.1 g
Tłuszcz
23.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
2.6 g
Sód
2.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy