Tiella barese

Tiella barese

3.8 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di cozze fresche pulite
    1000 g
  • spicchio di aglio privati del germe centrale
    2
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di patate pelate e a dadini (1x1 cm)
    350 g
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pangrattato
    20 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
    20 g di pecorino grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 737 kcal / 3083.6 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 89.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 2.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...