Pescestocco alla messinese

Pescestocco alla messinese

4.3 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di stoccafisso ammollato, a pezzi (vedere consigli)
  • 350 g di polpa di pomodoro
  • 30 g di gambo di sedano a rondelle
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 485.8 mg
Białko 22 g
Kalorie 1005.9 kJ / 240.3 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...