Dinde aux blettes et champignons

Dinde aux blettes et champignons

3.7 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de cacahuètes non salées
  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 10 g de gingembre frais
  • 1 c. à café de graines de moutarde
  • 20 g d'huile d'arachide
    20 g d'huile de colza
  • 200 g de cèpes frais
    200 g de cèpes séchés
  • 450 g de filet de dinde, sans peau
  • 1 bouquet de feuilles de blette
  • 30 g de sauce de soja douce
  • 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 150 g d'eau
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34.5 g
Kalorie 1094 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...